Familierecht

In het personen- en familierecht gaat het vaak om een emotionele gebeurtenis die uw leven ingrijpend verandert. Wanneer u uit elkaar gaat moet er veel geregeld worden. Zoals een zorgregeling voor de kinderen, afspraken over alimentatie of een boedelscheiding.

Wij begrijpen dat er in dit soort situaties veel op u afkomt en dat zowel persoonlijke, zakelijke als emotionele aspecten een rol spelen. Wij begeleiden u in dit traject met gespecialiseerde kennis en oog voor uw persoonlijke belangen. Wij zetten ons in om voor u een goede juridische en financiële oplossing te bereiken. Onze familierechtadvocaten zijn gespecialiseerd echtscheidingsmediator en hebben daarnaast jarenlange ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures. Waar nodig overleggen wij met uw (financieel) adviseur, een deskundige uit ons eigen netwerk of een specialist van ons kantoor op een ander rechtsgebied.

Particulier
Wilt u meer informatie over de dienstverlening van onze familierechtadvocaten? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons. Ook is het mogelijk uw vragen tijdens ons gratis inloopspreekuur te stellen. Elke maandag van 16.30 tot 17.30 uur staan onze gespecialiseerde familierechtadvocaten voor u klaar. Klik hier voor meer informatie over het spreekuur

Zakelijke verwijzer
Bent u als professional betrokken bij een cliënt of patiënt die verwikkeld is in een echtscheiding en wilt u daarover eens sparren met één van onze familierechtadvocaten? Dan kunt u kosteloos contact opnemen met onze HelpDesk Familierecht op nummer 0344-677188 voor vrijblijvend overleg.

Ik wil graag meer informatie over:

Scheiden Mediation Scheidende ondernemer
Kinderalimentatie  Partneralimentatie Gezag 
Zorgregeling Vermogensafwikkeling Curatele, bewind en mentorschap