Over Bierman

Een oplossing die werkt, ook op langere termijn

Vanuit ons centraal gelegen kantoor langs de A15 in Tiel werken wij als middelgroot advocatenkantoor in heel Nederland voor ondernemers, (overheids)organisaties en particulieren. Herstructurering is het hoofdthema van onze dienstverlening. Met onze multidisciplinaire en persoonlijke aanpak, kennis van uiteenlopende branches en relevante specialisaties komen wij snel tot de kern van uw zaak en tot een oplossing die werkt, ook op langere termijn.


Onze visie - Anders kijken, meer zien

Wij geloven dat we verder komen als we geijkte patronen doorbreken. In denken en doen. Als full service advocatenkantoor maken wij het verschil voor onze cliënten door hun zaak vanuit onverwachte invalshoeken te bekijken. Met actuele kennis en creatieve ideeën spelen we optimaal in op de verwachtingen van onze cliënten en de ontwikkelingen in de markt.

Onze missie - Samen sterker

Together everyone achieves more. Daar staat wat ons betreft het woord ‘team’ voor. Werken als team maakt ons slimmer, veelzijdiger en slagvaardiger naar onze cliënten. Wij maken daarom actief gebruik van de specialistische kennis van collega’s - ook en juist vanuit andere rechtsgebieden - en van externe professionals, zoals bijvoorbeeld accountants, fiscalisten en informatici. Een echte doorbraak creëren we samen.

Onze waarden

Bewezen solide, gewoon samen en jong van geest!

Bewezen solide
Wij willen elke dag beter worden in ons vak. Daarom investeren wij volop in kennisontwikkeling en delen wij onze kennis actief binnen en buiten ons kantoor. Wij combineren jong talent met senioriteit om van elkaar te leren, als meester en gezel. Met eigentijdse en consistent hoogwaardige oplossingen als resultaat. Wij denken na over de wereld van morgen en dragen hier op een duurzame manier aan bij.

Gewoon samen
Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. Gewoon om sterkere oplossingen te vinden voor onze cliënten. Met een positieve teamspirit en een oplossingsgerichte mentaliteit. Wij zijn gewoon onszelf. Toegankelijk en betrokken, met een gezonde dosis inlevingsvermogen. Alles om onze cliënten vanaf het eerste contact een vertrouwd gevoel te geven.

Jong van geest
Hoe ervaren we ook zijn, wij blijven jong van geest. Gedreven om nieuwe dingen te leren en ons te blijven verwonderen, zodat we met een frisse blik naar de zaak kunnen kijken. Dat geeft ons energie en dat stralen we ook uit. Wij zijn flexibel, gewend om snel te schakelen. We gaan mee met onze tijd en gebruiken de middelen die daarbij horen. Vitaliteit en gezondheid hebben onze onverdeelde aandacht.