Food

De levensmiddelenbranche kent 4.300 supermarkten in Nederland, die met 300.000 medewerkers jaarlijks een omzet van circa € 35 miljard halen. Waar zoveel mensen met elkaar samenwerken, zijn duidelijke onderlinge afspraken cruciaal.

Wij zijn al jarenlang actief in deze branche en adviseren grote supermarktorganisaties over franchise- en distributieovereenkomsten, arbeids- en huurovereenkomsten, voedselveiligheid, actievoorwaarden, leverings- en inkoopvoorwaarden, transportovereenkomsten, geldleningovereenkomsten en schade- en verzekeringskwesties. Kortom, eigenlijk alles wat zich dagelijks in de supermarktbranche afspeelt.

U kunt rekenen op snelle, praktisch toepasbare adviezen in uw taal, met oog voor plaatselijke verhoudingen. Daar staan wij om bekend. Waar nodig procederen wij, uiteraard nauw betrokken bij u als belanghebbende. Plaatselijke situaties bekijken wij dan ook zelf.

Door onze jarenlange ervaring in uw branche kunnen wij als geen ander standpunten verwoorden in processtukken. Al tientallen jaren maken wij elk kwartaal rechtspraaksignaleringsoverzichten, specifiek voor ondernemers in de Food & Franchisebranche. De meest recente regelgeving en uitspraken vatten wij daarin op een praktische manier voor u samen.