Juridisch Spreekuur

Heeft u een juridisch probleem en kunt u daar hulp bij gebruiken? Kom dan naar ons Juridisch Spreekuur. Elke maandag van 16:30 tot 17:30 uur staat een team van gespecialiseerde advocaten (kosteloos) voor u klaar om u te adviseren.  

Let op: Inloopspreekuur wordt tijdelijk Telefonisch spreekuur


Heeft u een juridisch probleem en kunt u daar hulp bij gebruiken? Bel ons dan. Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, zal ons spreekuur vooralsnog alleen telefonisch plaatsvinden. Iedere maandag kunt u tot 15:00 uur bellen en uw vraag en telefoonnummer achterlaten. U wordt dan tussen 16:30 en 17:30 uur door een van onze specialisten van het desbetreffende rechtsgebied teruggebeld.

 

Neem telefonisch contact op


Waar?

U kunt langskomen op ons kantoor, aan de Laan van Westroijen 4 in Tiel. Aanmelden mag, maar is niet noodzakelijk. Dit is mogelijk via ons aanmeldformulier. Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens ons inloopspreekuur adviseren wij u en geven u handvatten voor het vervolg van uw zaak. Wanneer uw vraag niet in circa 20 minuten beantwoord kan worden, is het mogelijk om een vervolgafspraak met één van onze advocaten te maken.

Voor wie is het spreekuur?

Wij zijn gespecialiseerd in het bijstaan van (MKB) ondernemers. Daarnaast staan wij ook startups en particulieren bij. 

Met welke vragen kan ik terecht?

U kunt bij ons terecht met vragen op het gebied van arbeid & pensioen, bouw & vastgoed, bestuursrecht, contractenrecht, familierecht & erfrecht, ICT, incasso, insolventierecht & herstructurering, intellectuele eigendom, ondernemingsrecht, verzekeringsrecht, fusies & overnames en vennootschapsrecht.

Zijn er kosten aan verbonden?

Het spreekuur is kosteloos. Aan de inhoudelijke behandeling van uw zaak die hier mogelijk op volgt, zijn uiteraard wel kosten verbonden. Wij kunnen u helaas niet bijstaan op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Op www.rvr.org kunt u nagaan of u hiervoor in aanmerking komt.


Het spreekuur heeft het karakter van een eerste advies/aanwijzing op basis van de (beperkte) informatie zoals beschikbaar en beoordeelbaar binnen de grenzen van een spreekuur. Vandaar dat eventuele aansprakelijkheden worden uitgesloten. Het contact tijdens het spreekuur resulteert niet automatisch in een advocaat-cliënt relatie.