6 september 2019 / Ronde van de Betuwe

Hallo allemaal,
 

Met twee succesvolle edities op de teller, kan een derde editie natuurlijk niet uitblijven: ook dit jaar organiseert ons kantoor – in samenwerking met Rabobank West Betuwe – een wielrentocht! Bij de Vuelta a Betuwe van vorig jaar werd al hevig gespeculeerd over het thema van deze editie en de ‘Tour de Betuwe’ werd meer dan eens genoemd. Maar is het de Tour geworden?

We zijn er fier op te kunnen melden dat de derde editie een Vlaams tintje krijgt, want op vrijdag 6 september a.s. vindt de ‘Ronde van de Betuwe’ plaats! Amai, dat is nog eens een verrassing.

Tijdens de ‘Ronde van de Betuwe’ nemen wij – samen met niemand minder dan voormalig profwielrenner Erik Dekker – de deelnemers mee in een wielrentocht van circa 60 km.  

Maar voordat we samen met Erik op de fiets stappen, zal hij ons meer vertellen over zijn wielercarrière. Erik is ruim 14 jaar als profwielrenner actief geweest en won zilver op de Olympische Spelen van 1992. Hij heeft 12 keer meegedaan aan de Tour de France (won hierbij 4 etappes), won in 2001 de Amstel Gold Race, werd tweede bij de Ronde van Vlaanderen (2001) en won het prestigieuze klassement van de wereldbeker (2002). Ook werd Erik uitgeroepen tot sportman van het jaar 2002. In 2006 kwam er na een hoofdblessure een einde aan zijn actieve carrière als wielrenner, maar daarna volgden nog 9 mooie jaren als ploegleider. Erik kan dus putten uit een rijk arsenaal aan ervaringen!

Het belooft op alle fronten een sportieve middag te worden. En natuurlijk wordt die sportiviteit beloond, want na afloop staat er (bij ons op kantoor) een Vlaamse borrel klaar met diverse hapjes en drankjes.

Wanneer

Vrijdag 6 september 2019

Hoe laat

13:00 – 17:30 uur

Waar

Bierman Advocaten, Laan van Westroijen 4 in Tiel

Bekijk voor het volledige programma onze flyer, klik hier.    

Lijkt het je leuk aan de Ronde van de Betuwe deel te nemen en te fietsen met Erik Dekker? Je bent van harte welkom! We hebben plek voor maximaal 50 deelnemers. Zou je wel willen aangeven welk niveau je voorkeur heeft (beginnend of gevorderd) en wat je gemiddelde fietssnelheid over 60 km is? Dan kunnen wij de juiste ploegen samenstellen. Wil je een introducé meenemen? Van harte welkom! Geef in dat geval ook even zijn/haar gegevens door.

Wij hebben er zin in. Salut!

Ik wil me graag aanmelden voor de Ronde van de Betuwe

Ronde van de Betuwe is een initiatief van Rabobank West Betuwe en Bierman Advocaten