30/11/2020: Webinar 'Echtscheiding van A tot Z'

Wilt u betrouwbare informatie over scheiden? Onze familierechtadvocaten Marlinde de Vos-van der Eijk en Marith Vos informeren u graag over de belangrijkste aspecten bij een echtscheiding.

Inhoud

Tijdens het één uur durende webinar worden de belangrijkste vragen over echtscheiding behandeld zoals het verschil tussen bijstand van een advocaat of mediator, de onderwerpen bij een echtscheiding en de juridische procedure. Ook krijgt u inzicht in de looptijd van een echtscheiding, de kosten daarvan én worden er tips gegeven om deze kosten zo laag mogelijk te houden.

Voor wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp wordt uitgenodigd om deel te nemen aan dit kosteloze webinar. Deelname kan ook anoniem en is gratis.

Wanneer?

Maandag 30 november a.s. van 20.00 tot 21.00 uur via Zoom.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Na inschrijving ontvangt u op de dag van het webinar uw persoonlijke (Zoom)toegangslink via een e-mail. Via deze link kunt u, ook zonder Zoom account, deelnemen. Voor deelname heeft u een computer, tablet of telefoon nodig. Wij gebruiken uw gegevens enkel voor dit webinar.

Meer informatie

Wilt u vooraf meer informatie óf schikt het u niet om het webinar bij te wonen, maar bent u wel geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met één van onze familierechtadvocaten op via 0344-677188 of via familierecht@bierman.nl.

Klik hier om u aan te melden voor het webinar