M.S. (Marith) Vos

Advocaat

                      

'In het personen- en familierecht spelen zowel persoonlijke als zakelijke belangen. Emoties moeten worden erkend, maar dienen voor besluitvorming niet doorslaggevend te zijn. Wel moeten beslissingen emotioneel worden gedragen.

In een turbulente fase van uw leven bent u gebaat bij iemand die uw belangen op een betrokken en gedreven wijze behartigt. Hierbij dient u een realistisch advies te krijgen over de juridische mogelijkheden. Naast een gedegen juridisch advies, kunt u van mij een praktische benadering verwachten waarbij oog is voor gezamenlijke belangen, zoals het welzijn van de kinderen. Hierdoor kunt u zich zo spoedig én zo goed mogelijk op de toekomst richten.'


Opleidingen

Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen (vFAS opleiding)
Universiteit van Amsterdam (Privaatrecht)
Hogeschool Utrecht (HEAO: Management, Economie en Recht)

Werkgebieden

Familierecht & Erfrecht

Specialistenverenigingen

Lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)

Nevenfuncties

Lid van JCI Lek en Linge
Regio-coördinator vFAS


Geregistreerde specialisaties in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Marith Vos heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

 

terug naar overzicht