Herstructurering

Bierman Advocaten is bij uitstek de specialist op het gebied van herstructureringen. Het team herstructurering is er trots op dat de keuze gemaakt is om te excelleren op dit dynamische thema. Aan het team worden de hoogste eisen gesteld die hen uitdaagt voortdurend de benodigde kennis op het hoogste niveau te houden.

Herstructurering van ondernemingen is een extreem complex proces. Staat het rendement onder druk, de balans of zijn het de liquiditeiten? Elke situatie van discontinuïteit vraagt om verschillende maatregelen. Daarnaast spelen er vele belangen, zoals die van werknemers, aandeelhouders, afnemers en leveranciers. Dat vergt niet alleen juridische maatregelen, maar ook strategische afwegingen.

In deze complexe processen opereert ons team op het allerhoogste niveau. Wij bieden effectieve oplossingen in een vaak multidisciplinair samengesteld team, met fiscalisten, accountants, bedrijfskundigen en valuators. Vanwege onze specialistische kennis worden we door de Rechtbank aangesteld in grote, vaak complexe faillissementen, zoals B.V. Vitesse, OSGMetrium, Klomp Groepsvervoer en Metaaldraaierij Sepers. Daarmee behoren wij als curatoren tot de landelijk top.

Wij bieden een volledig palet van juridische dienstverlening voor de onderneming in financiële moeilijkheden, zoals: