Komende dagen laatste uitverkoop in failliete MyCom-winkels

Vanaf morgen (donderdag 7 februari) tot en met zondag zijn zeven van de oorspronkelijk veertien winkels van MyCom open voor een laatste uitverkoop. 

Vorige week sprak de rechtbank Gelderland het faillissement van MyCom uit. De veertien winkels, verspreid door het land, sloten toen direct hun deuren. Van die winkels gaan er nu zeven tijdelijk open om de voorraden van MyCom zo veel mogelijk te verkopen. “Dat doen we in het belang van de medewerkers en schuldeisers”, zegt curator mr. Cees Klomp. “Maar het biedt kopers natuurlijk de gelegenheid om vanwege de sterk gereduceerde prijzen nu hun slag te slaan. Ik verwacht de komende dagen dan ook veel belangstelling.” De ongeveer zeventig werknemers van MyCom zijn vandaag door de curator geïnformeerd.

Om welke winkels gaat het?

De MyCom-vestigingen die van donderdag tot en met zondag open zijn voor de uitverkoop, zijn die in Amsterdam (Ceintuurbaan), Apeldoorn (Stationsstraat), Breda (Stadionstraat), Haarlem (Zijlweg), Nijmegen (Augustijnenstraat), Roermond (Kloosterwandstraat) en Utrecht (Nachtegaalstraat). Alle overige winkels van MyCom in het land blijven dus dicht.