50 Kijkshop vestigingen zaterdag weer open

Vandaag hebben onze curatoren mrs. Klomp, Thielen en Boersen bekend gemaakt dat vanaf zaterdag 50 Kijkshop vestigingen hun deuren openen voor een executieverkoop. Ook op het hoofdkantoor van Kijkshop in Zaltbommel worden de werkzaamheden voorlopig hervat.

De curatoren hebben dit (in overleg met de directie van Kijkshop) besloten, omdat het bewaren van zo veel mogelijk werkgelegenheid is gediend met het hervatten van de activiteiten. Mr. Boersen: “Diverse partijen hebben al interesse getoond in het mogelijk overnemen van delen van het bedrijf. Zowel voor de toekomstige werkgelegenheid van de ongeveer 400 medewerkers als voor de opbrengst van de verkoop is het goed verreweg de meeste winkels de komende tijd te laten doordraaien.”

De Kijkshop-vestigingen die zaterdag NIET heropenen, zijn die in Bergen op Zoom (Van de Rijtstraat), Terneuzen (Alvarezlaan), Heerenveen (Lindegracht), Stadskanaal (Burg. Schonfeldplein), Arnhem (Koningstraat), Maastricht (Franciscus Romanusweg), Oosterhout (Nw. Bouwlingstraat), Den Bosch (Burg. Loeffplein), Amsterdam (Buikslotermeerplein en Osdorpplein), Huizen (Achterbaan) en Den Helder (Spoorstraat). Alle overige winkels van Kijkshop in het land zijn dus vanaf morgen wél weer open.


Nieuwsberichten faillissement Kijkshop

Klik hier om naar de pagina te gaan waar alle nieuwsberichten over het faillissement Kijkshop zijn verzameld.