Faillissement A en A Tours BV

Op 18 september 2018 heeft de rechtbank Gelderland het faillissement uitgesproken van A en A Tours BV, een reisorganisatie die eveneens handelde onder diverse andere namen waarin “A en A” is opgenomen. A en A Tours BV was gevestigd aan de Voorstad 1 in Tiel en had ook vestigingen in Culemborg, Geldermalsen en Druten.

Pakketreizen waarin A en A Tours BV slechts bemiddeld heeft

In de gevallen waarin A en A Tours BV slechts bemiddeld heeft tussen touroperator (organisator) en de consument bij  “kant-en-klare” reizen met aanvullende producten (zoals verblijf), is er een rechtstreekse band met de touroperator ontstaan. De touroperator is verplicht de overeenkomst na te komen. Eventuele nabetalingen die u anders ook diende te voldoen, dienen uiteraard alsnog te worden voldaan aan de touroperator. Op dit moment probeert curator ervoor te zorgen dat er zo spoedig mogelijk rechtstreeks contact plaatsvindt tussen de touroperator en de consument.

Pakketreizen georganiseerd door A en A Tours BV

Indien A en A Tours BV zelf een reis met aanvullende producten heeft georganiseerd voor de consument en er al aanbetalingen hebben plaatsgevonden, kan de consument contact opnemen met Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) voor de schade en/of afwikkeling van de boeking. Kijk voor meer informatie op www.sgr.nl. Uw claim kan bij SGR digitaal worden ingediend. Curator heeft contact gehad met SGR, die inmiddels van deze situatie op de hoogte is. Het is mogelijk dat SGR rechtstreeks contact met u opneemt.

Curator hoopt op deze wijze de schadelijke gevolgen van het faillissement tot een minimum te kunnen beperken.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben voor de curator, dan kunt u een e-mail sturen naar het e-mailadres aatours@bierman.nl.