28 september 2018 / Vuelta a Betuwe

Hola!


Na de succesvolle Giro di Betuwe van vorig jaar, organiseren wij ook dit jaar samen met Rabobank West Betuwe een wielrentocht. Dit keer met een Spaans tintje, oftewel de Vuelta a Betuwe!

De Vuelta a Betuwe neemt de deelnemers mee in een wielrentocht langs de Waal richting Nijmegen. We hebben twee routes waaruit je kunt kiezen. Een van 50 km en een van 70 km.

Om de middag een extra sportief tintje te geven, hebben we niemand minder dan wielrenner Bram Tankink uitgenodigd om ons meer te vertellen over zijn wielercarrière en natuurlijk de Vuelta a Betuwe mee te rijden. Durf jij het tegen Bram op te nemen?  

Na afloop sluiten we de dag in Spaanse sferen af met een Spaanse borrel met tapas en diverse drankjes bij ons op kantoor. Klinkt goed toch?

Wanneer / Cuando?

Vrijdag 28 september 2018

Hoe laat / A qué hora?

13:00 – 17:30 uur

Waar / Donde? 

Bierman Advocaten, Laan van Westroijen 4 in Tiel

Bekijk voor het volledige programma onze flyer, klik hier.     

Lijkt het je leuk aan de Vuelta a Betuwe deel te nemen? Je bent van harte welkom! We hebben plek voor maximaal 50 deelnemers. Zou je wel willen aangeven welk niveau je voorkeur heeft (beginnend of gevorderd) en welke route (50 of 70 km)? Dan kunnen wij de juiste ploegen samenstellen. Wil je een introducé meenemen? Van harte welkom! Geef in dat geval ook even zijn/haar gegevens door.

Wij hebben er zin in. Adiós! 

Ik wil me graag aanmelden voor de Vuelta a Betuwe

Vuelta a Betuwe is een initiatief van Rabobank West Betuwe en Bierman Advocaten