26 maart 2019 / Contracteren & Onderhandelen: psychologische en juridische valkuilen

Onderhandelen en contracteren is een psychologisch proces. Een ondernemer heeft daar iedere dag mee te maken. Hoe verkrijgt hij/zij de beste onderhandelingspositie en wat – en hoe legt hij/zij vast.

Om u als ondernemer goed voorbereid aan de onderhandelingstafel te laten plaatsnemen en de onderhandeling succesvol te laten verlopen, willen wij u in iets minder dan twee uur tijd, vanuit de psychologische en juridische invalshoek, praktische 'tips & tricks' geven.

Ons kantoor organiseert daarvoor, in samenwerking met Jan Kobussen, psycholoog en bedrijfskundige van adviesbureau Kobussen & Partners, op dinsdag 26 maart 2019 van 16:00 – 17:45 uur het seminar: 'Contracteren & Onderhandelen: psychologische en juridische valkuilen’.

Tijdens dit seminar geven wij u 'tips & tricksaan de hand van praktijkvoorbeelden en ontvangt u een praktische checklist. Uiteraard geven wij ook antwoord op vragen als:

  • Hoe zorg ik ervoor dat ik mij niet laat overbluffen door de andere partij?
  • Welke (ontbindende) voorwaarden mogen niet ontbreken in een contract?
  • Hoe verstevig ik mijn onderhandelingspositie?
  • Hoe voorkom ik dat een overeenkomst nietig wordt verklaard?
  • Welke garanties vraag ik? 

Heeft u zelf nog vragen die u graag beantwoord wilt zien? Stuur deze dan (voorafgaand aan het seminar) naar bogaard@bierman.nl

Programma

15:30 uur : ontvangst
16:00 uur : 25 tips & tricks voor het onderhandelen
16:45 uur : pauze
17:00 uur : 25 tips & tricks voor het contracteren
17:45 uur : borrel

 

 


 

Aanmelden

Wilt u ook onderhandelen met resultaat, en werken aan een uitkomst waar zowel u als de ander baat bij hebben? Meldt u zich dan aan voor ons seminar via onderstaande aanmeldknop. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Denkt u dat een relatie van u eveneens geïnteresseerd is in deze bijeenkomst? Nodig hem of haar dan gerust uit.

Klik hier om u aan te melden