16 juni 2017 / Giro di Betuwe

Buongiorno!


Op 16 juni 2017 organiseren wij in samenwerking met Rabobank West Betuwe en Van der Valk Vitaal de Giro di Betuwe. Een wielrentocht van zo’n 50 km door jawel, de Betuwe!

Voordat de wielrentocht van start gaat, zal assistent bondscoach Thijs Hagelstein (trainer van o.a. Ranomi Kromowidjojo en Femke Heemskerk) een presentatie geven. Het belooft dus op alle fronten een sportieve middag te worden. En natuurlijk wordt die sportiviteit beloond, want na afloop staat er (bij ons op kantoor) een Italiaanse borrel klaar met antipasti & pizza en diverse drankjes.

Mocht je je voorafgaand aan deze borrel nog even willen opfrissen, dan kan dit bij Van der Valk Vitaal, naast ons kantoor. Van der Valk Vitaal staat voor de unieke combinatie van uitmuntende gastvrijheid en gezondheid. Misschien is Vitality-Hospitality wel de beste term die hier bij past. Vitaal zijn is immers één van de meest belangrijke gezondheidsconcepten. Gezondheid, vitaliteit en gastvrijheid gaan bij Van der Valk Vitaal hand in hand.

Bekijk voor het volledige programma onze flyer klik hier.    

Lijkt het je leuk aan de Giro di Betuwe deel te nemen? Je bent van harte welkom! We hebben plek voor maximaal 50 deelnemers. Zou je wel willen aangeven welk niveau je voorkeur heeft (beginnend, gemiddeld, gevorderd) en wat je shirtmaat is (keuze uit S, M, L, XL)? Dan kunnen wij de juiste ploegen samenstellen en ligt er een mooi shirt voor je klaar. Wil je een introducé meenemen? Van harte welkom! Geef in dat geval ook even zijn/haar gegevens door.

Wij hebben er zin in. Ciao!

Bierman Advocaten 

Deze bijeenkomst heeft inmiddels plaatsgevonden. U kunt zich niet meer aanmelden.