12 november 2019 / Exclusieve masterclass: Hoe maak ik mijn bedrijf verkoopklaar?

Na lang wikken en wegen is de kogel door de kerk: je wilt je bedrijf verkopen. Maar waar begin je? Je bedrijf verkopen is letterlijk en figuurlijk een ‘big deal’. Het is dus belangrijk om na te denken waarom je je bedrijf wilt verkopen en aan wie. En – niet geheel onbelangrijk – voor welk bedrag. Want hoe kom je eigenlijk tot een waardebepaling van je bedrijf? En wat zijn de juridische valkuilen?

Op dinsdag 12 november 2019 organiseren wij – in samenwerking met Profeyt B.V. – de exclusieve masterclass: “Hoe maak ik mijn bedrijf verkoopklaar?”. Tijdens een interactieve sessie leggen Edwin Gerritsen en Christophe Thole van Profeyt uit hoe je de waarde van je bedrijf kunt bepalen, maar ook hoe je de waarde kunt laten groeien. Erik Braun (advocaat bij Bierman Advocaten) zet de juridische valkuilen op een rij en legt uit hoe je je bedrijf – voor wat betreft de welbekende kleine lettertjes – verkoopklaar kunt maken.  

 
Programma

15:00 uur            ontvangst
15:15 uur            Sessie I
16:00 uur            pauze
16:15 uur            Sessie II
17:00 uur            borrel
 

Aanmelden & beschikbaarheid

Wil je ook weten hoe je het beste je bedrijf verkoopklaar kunt maken? Kom dan dinsdag 12 november 2019 naar onze masterclass. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Let wel: omdat het een exclusieve masterclass betreft, hebben wij maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers.

Het is niet meer mogelijk je voor deze masterclass aan te melden