P.G. (Paul) Bekkers

Advocaat

‘Het fascinerende aan vastgoed is dat veel disciplines worden samengebracht. Of het nu gaat om de bouw van een appartementencomplex, de verkoop van een woning, het renoveren van een monumentaal pand of het aanbrengen van een WKO-installatie, men is altijd aangewezen op de samenwerking met deskundigen.

Het vastgoed is een dynamische wereld. Voor de wetgever is het een hele uitdaging om hierop in te spelen. Als advocaat is het de kunst flexibel om te gaan met de bestaande juridische mogelijkheden in een sterk veranderende vastgoedwereld. Een complex speelveld, maar wel een waarin ik al 11 jaar mijn uitdaging vind. Door het bijstaan van diverse partijen (o.a. aannemers, ontwikkelaars, VvE’s en vastgoedeigenaren) ken ik de rol van iedere speler. Aan mij de taak om deze spelers bewust te maken van alle wetten en regels die bij het speelveld komen kijken, zodat zij optimaal, kostenbesparend en ‘zonder gedoe’ kunnen werken.’


Opleidingen

Universiteit van Tilburg
Grotius Academie (Onroerend Goedrecht)

Werkgebieden

Bouw & Vastgoed, Appartementsrecht

Specialistenverenigingen

Vereniging voor Bouwrecht-advocaten
Juristenvereniging voor Appartementsrecht

Nevenfunctie(s)

Redacteur Tijdschrift voor Zakenrecht (Uitgever: Den Hollander)


Geregistreerde specialisaties in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Paul Bekkers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofd- (en sub) rechtsgebied geregistreerd:

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

terug naar overzicht