J. (Janneke) Braat

Advocaat

'Schoenmaker blijf bij je leest. Dit motto is mij op het lijf geschreven. Mijn aanpak is gericht op het volledig ontzorgen van mijn cliënten op juridisch vlak, zodat zij als ondernemers alleen maar oog hoeven te hebben voor hetgeen zij goed in zijn en het liefste doen; ondernemen.

Deze behulpzaamheid vertaalt zich ook in mijn persoonlijke benadering van en klik met mijn cliënten. Dit laat onverlet dat - waar nodig - ik mijn cliënten de spreekwoordelijke spiegel zal voorhouden. Open en eerlijke communicatie zijn erg belangrijk en waardevol. Dit zorgt ervoor dat mijn cliënten een dossier met het volste vertrouwen kunnen overdragen en achteraf niet voor verrassingen komen te staan, en ik het dossier onder mijn hoede kan nemen en mij hierin inhoudelijk kan vastbijten.' 
 

Opleidingen

Universiteit van Tilburg (Privaatrecht) 
CPO Insolventierecht voor Curatoren 
Vrije Universiteit Amsterdam, ZIFO (Zuidas Instituut voor Financieel recht en Ondernemingsrecht), Leergang Mergers & Acquisitions 

Werkgebieden

Ondernemingsrecht


Geregistreerde specialisaties in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Janneke Braat heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 
 

 

terug naar overzicht