Op vrijdag 11 september a.s. organiseert de vFAS voor de 10e keer de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’. Ook onze advocaat-scheidingsmediators Marlinde de Vos-van der Eijk en Marith Vos doen mee met de Dag van de Scheiding. U kunt die dag kosteloos bij hen terecht voor een persoonlijk adviesgesprek over scheiden en mediation.

Recent onderzoek van de vFAS (de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators) naar de ontwikkelingen bij scheiden in Nederland in de afgelopen 10 jaar,  leverde verrassende resultaten op. Zo blijkt de woningproblematiek na de scheiding een steeds grotere zorg en zijn vooral mannen voorstander van co-ouderschap.

Wanneer u uit elkaar gaat moet er veel geregeld worden. Zoals een zorgregeling voor de kinderen, afspraken over alimentatie of een boedelscheiding. Wij begrijpen dat er in dit soort situaties veel op u afkomt en dat zowel persoonlijke, zakelijke als emotionele aspecten een rol spelen. Aan ons de taak u te begeleiden, met gespecialiseerde kennis en oog voor uw persoonlijke belangen.

Kosteloos advies over scheiden? Maak een afspraak

Tijdens de Dag van de Scheiding kunt u tussen 09.30 en 16.30 uur terecht bij onze advocaat-scheidingsmediators voor meer informatie over scheiden en mediation. Dit is kosteloos.

Wilt u ook langskomen tijdens de Dag van de Scheiding? Neem dan telefonisch contact op (0344 – 677188), zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren. Hierdoor bent u verzekerd van een afspraak en kunnen wij (gezamenlijk) de coronamaatregelen in acht nemen.

Over de vFAS

De bijna duizend advocaten en mediators die lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. De aan de vFAS verbonden advocaten/mediators onderscheiden zich door: kennis (o.a. een aanvullende driejarige specialistische vFAS-opleiding), kwaliteit (minimaal vijf jaar ervaring als advocaat) en specialisatie (o.a. jaarlijkse verplichte bijscholing).

Wilt u op een ander moment een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Marlinde de Vos-Van der Eijk (vos@bierman.nl) of Marith Vos (m.vos@bierman.nl) van ons kantoor.
 

Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken