Op 13 september a.s. organiseert de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) de Dag van de Scheiding. Deze vereniging van gespecialiseerde familierechtadvocaten vraagt daarmee aandacht voor deskundige juridische begeleiding bij echtscheiding.

Ook advocaat-scheidingsmediators Marlinde de Vos-van der Eijk en Marith Vos, beiden werkzaam bij ons kantoor, doen mee aan de Dag van de Scheiding. U kunt die dag kosteloos bij hen terecht voor een persoonlijk adviesgesprek over uw persoonlijke situatie.
 
Marlinde de Vos-van der Eijk: “Wanneer eenmaal de beslissing om te scheiden is genomen, volgt een emotionele tijd waarin veel vragen opkomen en er veel geregeld moet worden. Een kort gesprek is dan vaak al heel verhelderend. De juiste informatie in een vroeg stadium kan zorgen voor het behoud van een werkbare relatie tussen ex-partners. Dit is onder meer waardevol wanneer er kinderen betrokken zijn.”
 
Marith Vos vult aan: “Voor ondernemers is het een belangrijke vraag of ze na echtscheiding hun onderneming kunnen voortzetten. Het tijdig bepalen van de juiste strategie kan rust geven. Dat kan beginnen bij de vraag of ieder een eigen advocaat inschakelt of dat gekozen wordt voor mediation.”

Op 13 september 2019 bent u tussen 09:30 en 16:30 uur, zonder afspraak, van harte welkom bij ons op kantoor, aan de Laan van Westroijen 4 in Tiel.

Kijk voor meer informatie over de ‘Dag van de Scheiding’ op www.dagvandescheiding.nl