Op 23 januari 2018 is het faillissement van Kijkshop uitgesproken door de Rechtbank Gelderland. Mr. A.M.P.T. Blokhuis is benoemd tot rechter-commissaris en mrs. Klomp, Thielen en Boersen zijn aangesteld als curatoren. 

Gelet op het recent uitspreken van het faillissement, is het op dit moment niet mogelijk inhoudelijke mededelingen te doen over de voortgang/afwikkeling van het faillissement. Voor meer informatie verwijzen wij schuldeisers en belanghebbenden dan ook naar onderstaand keuzemenu:

Doorstart

Op dit moment onderzoeken de curatoren of het mogelijk is om de activiteiten van Kijkshop tijdelijk voort te zetten en/of een doorstart te realiseren. Indien u geïnteresseerd bent in de (volledige) overname van de activa of activiteiten van Kijkshop, verzoeken wij u vriendelijk om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met mevrouw Boersen.


Updates 
Om u zo goed mogelijk te informeren, zullen wij alle updates in het faillissement Kijkshop op deze pagina plaatsen. 

15 maart 2018 - Veel belangstelling Kijkshop-medewerkers voor baan in de zorg

De curatoren in het faillissement van Kijkshop, hebben in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de samenwerkende regionale werkgeversorganisaties uit zorg en welzijn (verenigd in RegioPlus), informatiebijeenkomsten georganiseerd voor Kijkshop-werknemers over het werken in de zorg. Lees meer..

15 februari 2018 - Tegemoetkoming vanuit moederbedrijf Kijkshop

Onlangs heeft het moederbedrijf van Kijkshop (TheOne) bekend gemaakt dat zij gedupeerde klanten van Kijkshop zoveel mogelijk tegemoet wil komen. Graag informeren wij u over deze tegemoetkoming. Lees meer..

8 februari 2018 - Curatoren in gesprek over gedeeltelijke overname winkels Kijkshop

Onze curatoren voeren momenteel gesprekken met enkele grote retailpartijen over de overname van een aantal Kijkshop-vestigingen. Deze partijen willen elk meer dan tien vestigingen overnemen. Lees meer..

1 februari 2018 - Veelgestelde vragen klanten Kijkshop

Op dit moment ontvangen wij veel vragen van klanten van Kijkshop. Om deze vragen zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden, hebben wij de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Lees meer..

26 januari 2018 - 50 Kijkshop vestigingen zaterdag weer open

Vandaag hebben onze curatoren mrs. Klomp, Thielen en Boersen bekend gemaakt dat vanaf zaterdag 50 Kijkshop vestigingen hun deuren openen voor een executieverkoop. Ook op het hoofdkantoor van Kijkshop in Zaltbommel worden de werkzaamheden voorlopig hervat. Lees meer..