Met trots laten wij u weten dat Bierman Advocaten ook dit jaar tot de top van de advocatuur behoort. Het blad Management Team brengt ieder jaar een Top 1000 van zakelijke dienstverleners uit met de MT1000. In de categorie ‘Advocatuur en notariaat’ hebben wij – net als in 2016 en 2017 – wederom de top 20 mogen behalen. Mooi nieuws, zo aan het einde van het jaar.

Op onderstaand schema is te zien hoe wij op de aspecten klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering scoren. Ter vergelijking, de cijfers van vorig jaar waren als volgt:

Klangerichtheid: 3.6
Productleiderschap: 3
Excellente uitvoering: 3.8

Ondanks dat wij een groei hebben gemaakt bij de aspecten klantgerichtheid (0.4) en productleiderschap (0.8), is dit niet ten koste gegaan van onze excellente uitvoering.   

Benieuwd hoe deze lijst tot stand is gekomen?

Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners wordt uitgevoerd door Erasmus Centre for Business Innovation, dit is een kennis- en valorisatiecentrum van Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor het onderzoek hebben 4.476 beslissers 2.081 verschillende bedrijven mogen beoordelen, van 57 verschillende markten.

Aan alle anderen die in de lijst van beste zakelijke dienstverleners van 2018 zijn opgenomen: proficiat!