Student-stagiaire insolventie- en ondernemingsrecht (M/V)

Wil jij je carrière in een stroomversnelling brengen?
Bierman Advocaten is op zoek naar een:

Student-stagiaire insolventie- en ondernemingsrecht (M/V)

Bierman advocaten is met 35 medewerkers de grootste juridische dienstverlener in het Rivierengebied. Gevestigd in Tiel, pal aan de A15, midden in de stedenvierhoek Utrecht, 's-Hertogenbosch, Nijmegen, Arnhem.

Gedurende een periode van twee maanden maak je deel uit van een team van 20 advocaten, waarbij je zult ervaren dat professionaliteit, betrokkenheid en werkplezier onze kernwaarden zijn. De sectie insolventierecht en herstructurering treedt op voor zowel ondernemingen, als voor bestuurders, schuldeisers en banken. Daarnaast zijn onze insolventierechtspecialisten dagelijks actief als curator in faillissementen, of acteren zij als bewindvoerder in surseances. Ook zal een onderdeel van je werkzaamheden bestaan uit vennootschaps- en contractenrecht. Je adviseert binnen deze rechtsgebieden over uiteenlopende onderwerpen en voor een brede groep cliënten.

Een mentor begeleidt je en zorgt samen met jou voor een optimale invulling van je stageperiode. Tijdens je stage zal je adviezen opstellen in diverse dossiers. Ook heb je de mogelijkheid om mee te gaan naar zittingen en besprekingen met cliënten bij te wonen. Uiteraard ben je van harte welkom om aan te schuiven bij lezingen, cursussen en overige activiteiten die ons kantoor organiseert.

Ben jij masterstudent en geïnteresseerd in een stage bij Bierman Advocaten? Neem dan contact op met Mathijs Algra (algra@bierman.nl). Aan Mathijs kun je ook je sollicitatiebrief richten.