STABU Bouwbreed gepresenteerd aan bestekdeskundigen bij Bierman Advocaten

Gepubliceerd op 24-02-2015

Afgelopen vrijdag 20 februari ontvingen wij ruim 50 bestekdeskundigen om onder leiding van de mensen van STABU aan de slag te gaan met STABU Bouwbreed, de nieuwe systematiek van STABU. STABU Bouwbreed moet de eerdere, inmiddels 25 jaar oude, systematiek vervangen. De bijeenkomst was georganiseerd door de Bond van Nederlandse Bestekdeskundigen (BNB), met wie wij al jaren een goede relatie hebben.

Tijdens de bijeenkomst werd in kleine groepen gewerkt aan praktijkopdrachten, zodat de deelnemers een goed beeld kregen van de wijze waarop met Bouwbreed gewerkt moet worden. Vragen konden direct worden beantwoord en naderhand was er nog ruimte voor discussie. Uit deze discussie kwam naar voren dat de bestekdeskundigen zeer geïnteresseerd zijn in de nieuwe systematiek, maar dat men wel van mening is dat deze nog een aantal aanpassingen behoeft.

Bij Bierman Advocaten vinden wij het belangrijk dat kennis wordt gedeeld. Om deze reden, bieden wij graag een platform voor een discussie als deze. Wij kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst.