Gratis 'Bierman Spreekuur echtscheiding en familierecht' 2017

Gepubliceerd op 29-12-2016

Heeft u een vraag over scheiding, alimentatie, verdeling van een huwelijksgemeenschap, verrekening in het kader van huwelijkse voorwaarden of andere familierechtelijke of erfrechtelijke kwesties? Kom dan naar ons gratis inloopspreekuur!

Elke eerste maandag van de maand van 17.00 tot 18.00 uur staan onze gespecialiseerde familierechtadvocaten voor u klaar. U kunt dan langskomen op ons kantoor in Tiel. Ook kunnen wij u te woord staan via Skype (gebruikersnaam: bierman.advocaten).

Aanmelden mag, maar is niet noodzakelijk. Dit is mogelijk via zuidema@bierman.nl.

Tijdens ons inloopspreekuur adviseren[1] wij u en geven u handvatten voor het vervolg van uw zaak. Wanneer uw vraag niet in circa 20 minuten beantwoord kan worden, is het mogelijk om een vervolgafspraak met één van onze familierechtadvocaten te maken.

Het spreekuur is kosteloos. Aan de inhoudelijke behandeling van uw zaak die hier mogelijk op volgt, zijn uiteraard wel kosten verbonden. Wij kunnen u helaas niet bijstaan op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Op www.rvr.org kunt u nagaan of u hiervoor in aanmerking komt.

Het spreekuur vindt in 2017 plaats op 9 januari, 6 februari, 6 maart, 3 april, 1 mei, 3 juli, 7 augustus, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december. U bent op deze data van 17.00 tot 18.00 uur, zonder afspraak, van harte welkom bij Bierman Advocaten aan de Laan van Westroijen 4 in Tiel. 


[1] Het spreekuur heeft het karakter van een eerste advies/aanwijzing op basis van de (beperkte) informatie zoals beschikbaar en beoordeelbaar binnen de grenzen van een spreekuur. Vandaar dat eventuele aansprakelijkheden worden uitgesloten. Het contact tijdens het spreekuur resulteert niet automatisch in een advocaat-cliënt relatie. Indien wij niet uitdrukkelijk een opdracht van u krijgen en aanvaarden, staat het ons vrij in een geschil, onderhandeling of gerechtelijke procedure tegen u op te treden.