Bierman Advocaten bekroont ruim 40-jarig bestaan met 7e plek in top van de advocatuur

Gepubliceerd op 23-12-2016

Al ruim 40 jaar is Bierman Advocaten een vast gezicht in het Rivierengebied. Eerst in het centrum van Tiel (nabij het station) en sinds 2012 pal aan de A15. Op 15 december 2016 is bekend geworden dat Bierman Advocaten een 7e plaats heeft behaald in de categorie “advocatuur & notariaat”, samengesteld door Management Team (MT100 2016).

Het kantoor staat in de regio vooral bekend als hét fullservice kantoor. Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren eveneens op herstructureringsgebied een enorme groei doorgemaakt. Een groei die ook landelijk gezien niet onopgemerkt is gebleven. Mr. Johan Thielen: “Natuurlijk zijn we erg blij met deze groei, maar we vinden het net zo belangrijk dat we ook op de andere rechtsgebieden dezelfde kwaliteit blijven bieden. Voor ons is het van belang dat de (regionale) ondernemer met vrijwel ieder juridisch probleem bij ons terecht kan.”

Mr. Marike Boersen vult aan: “Deze 7e plek voelt als een bekroning van ons werk. De afgelopen jaren is de dienstverlening binnen de advocatuur sterk aan verandering onderhevig. Door de digitalisering hebben wij onze organisatie en werkwijze de laatste jaren aangepast. Dat onder andere deze inspanningen nu worden beloond met een mooie waardering vanuit MT100 doet ons goed en is een motivatie voor het gehele Bierman-team om deze koers in 2017 vooral voort te zetten!”

- Dit onafhankelijke onderzoek is uitgevoerd door onderzoekers van de Erasmus Universiteit Rotterdam. 


Bekijk hier onze ranking in het blad MT100 van Management Team

Bekijk hier het interview van Cees Klomp en Marike Boersen over het thema “multidisciplinaire aanpak bij herstructureringen”