Bijeenkomsten Bierman Academy 2016

Beste relatie,

Bierman Advocaten is alweer meer dan veertig jaar een begrip als full service advocatenkantoor in het mooie Rivierenland. Laagdrempelig, servicegericht, professioneel én dichtbij. Door onze sterke verankering in de regio zorgen wij voor dat extra stukje kwaliteit in onze dienstverlening. Het stukje dat nu nét het verschil maakt.

Daarnaast heeft Bierman Advocaten zich door de jaren heen ontwikkeld tot een specialist op het gebied van herstructureringen en alles wat daarmee samenhangt. Door de expertise die wij hebben opgedaan in de behandeling van grote faillissementen en surseances van betaling hebben wij een kenniscentrum opgebouwd op het gebied van financiële en organisatorische reorganisaties, fusies en overnames, bankfinancieringen en private equity. Om die reden doen landelijk gezien vele grote spelers een beroep op de specifieke kennis en kunde van onze advocaten.

De uitgebreide juridische kennis die wij de afgelopen veertig jaar hebben opgebouwd, delen wij graag met u. Bijvoorbeeld via het Kennisplein op onze website waar u vele verhelderende artikelen, scherpe columns en blogs aantreft die een sterke link hebben met de praktijk. Daarnaast organiseren wij met grote regelmaat goedbezochte informele bijeenkomsten, zoals interactieve workshops, seminars en lezingen, om u bij te praten over ontwikkelingen die voor uw organisatie relevant zijn.

In de bijlage (klik hier) vindt u de agenda van de Bierman Academy voor de tweede helft van 2016. Uiteraard ontvangt u voor de betreffende evenementen nog een separate uitnodiging.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten op onze bijeenkomsten en kijken uit naar een verdere prettige samenwerking. Op naar de volgende veertig jaar!

Met vriendelijke groet,

Bierman Advocaten LLP