Werkwijze

Waar ligt de kern van de (juridische) vraag, het probleem of geschil in uw onderneming, (overheids)instelling of in uw particuliere zaak? Op basis van dat uitgangspunt helpen we u op een praktische manier aan de juiste oplossing. Niet met een ingewikkeld juridisch verhaal, maar met een aanpak die wérkt.

Uw advocaat is per definitie partijdig: hij of zij is er in de eerste plaats voor u en uw belangen. Bierman Advocaten staat voor betrokken, realistische en resultaatgerichte begeleiding: waar mogelijk proberen we de gang naar de rechter te vermijden (en dus in der minne te schikken), waar nodig voeren we een procedure. Ook mediation, een alternatieve manier van conflictoplossing, behoort tot de mogelijkheden. Uw advocaat combineert een brede juridische kennis met eigen specialismen. Daardoor is hij of zij in staat het grote geheel te zien en tegelijk snel door te dringen tot de juridische kern van de zaak.

Wij richten ons op een persoonlijke en langdurige relatie met u, onze cliënt. Uw advocaat behandelt uw zaak zelf of brengt u in contact met een gespecialiseerde collega. Zo behouden en bewaken wij de vertrouwensrelatie tussen u en ons. Voor verschillende bedrijven, overheden en (semi)overheidsinstellingen treden wij sinds jaar en dag op als huisadvocaat. Dankzij de inzichten die ons dat oplevert, zijn we goed op de hoogte van de actuele situatie, de mores en de gebruiken in tal van branches. Zodoende kunnen we mogelijke juridische valkuilen nog beter signaleren en vermijden.