22 november 2016: Lunchbijeenkomst Bouwrecht

Gepubliceerd op 19-10-2016

 

Voor aannemers, architecten, adviseurs, opdrachtgevers en overheden

 

Op dinsdag 22 november a.s. van 12.00 - 14.00 uur bent u weer van harte welkom op de lunchbijeenkomst Bouwrecht van Bierman Advocaten. Tijdens deze bijeenkomst staat de aanpassing van de Omgevingswet centraal.

Het omgevingsrecht zoals wij dit nu kennen in Nederland is geregeld in tientallen verschillende wetten en nog eens honderden regelingen. Ingewikkeld en traag, zo zou het omgevingsrecht nu omschreven kunnen worden. De overheid heeft dit ook ingezien en om die reden zal het omgevingsrecht worden gewijzigd, versoberd en samen worden gevoegd in één wet, de nieuwe Omgevingswet. Hiermee moet het gemakkelijker worden om bouwprojecten te starten.

Hoewel de invoering nog even op zich laat wachten (gepland in 2019) is het van belang dat u op de hoogte bent van de aanstaande wijzigingen en wat dit voor u zal betekenen. Tijdens onze bijeenkomst zullen de wijzigingen worden besproken krijgt u tips hoe u het beste in kunt spelen op die wijzigingen.

Tot slot zal tijdens de bijeenkomst ook aandacht worden besteed aan actualiteiten uit de rechtspraak die van belang kunnen zijn voor uw praktijk.

Zoals u van ons gewend bent, is er weer alle gelegenheid om uw vragen te stellen en onder het genot van een broodje te netwerken. Desgewenst kunt u uw vragen ook voorafgaand aan de bijeenkomst inzenden.

Bierman Advocaten wil graag haar kennis en ervaring delen met relaties die dagelijks in de bouwpraktijk werken. In dat kader wordt deze informatiebijeenkomst kosteloos aangeboden.

 

Programma

Ontvangst  vanaf 11.30 uur met koffie 
Aanvangstijdstip  12.00 uur 
Pauze  12.45 uur (met broodjes)
Einde  14.00 uur 

Locatie:
Bierman Advocaten, Laan van Westroijen 4 te Tiel

U kunt zich tot 15 november a.s. via onderstaand aanmeldformulier aanmelden voor deze informatiebijeenkomst. Mocht u één of meerdere collega’s of een van uw relaties willen meenemen, dan is dat uiteraard mogelijk.

Mocht u vragen over de bijeenkomst hebben dan kunt u contact opnemen met mr. Karel Boersma (boersma@bierman.nl of 0344 - 677188).

Wij hopen u op 22 november a.s. te mogen begroeten.


Bierman Advocaten heeft veel ervaring met het geven van trainingen en in-house-opleidingen op het gebied van het aanbestedingsrecht, UAV 2012, UAV-gc 2005, consumentenbouwrecht en verzekeringen in de bouw. Door Bierman Advocaten worden gastdocentschappen vervuld bij onder meer Aspectibus, BOB opleidingen en NIB.

Inschrijven

Svp als volgt invoeren: Dhr/Mevr Voorletter(s) Achternaam Functie

Maak hier uw keuze: