22 maart 2016: Biermandag voor maatschappelijke organisaties 2016

Gepubliceerd op 02-03-2016Na het grote succes van afgelopen jaren organiseert Bierman Advocaten op 22 maart 2016 wederom in het kader van Bierman Doet! de Biermandag voor maatschappelijke organisaties. Als kantoor zijn wij zeer betrokken bij onze omgeving en de maatschappij. Wij willen daar graag een bijdrage aan leveren. Dit doen wij door middel van verschillende projecten, waaronder deze jaarlijkse bijeenkomst. Hiermee willen wij maatschappelijke organisaties ondersteunen vanuit onze expertise. De bijeenkomst wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met ALH Hommersom & co belastingadviseurs.

Tijdens de Biermandag voor maatschappelijke organisaties worden een lezing en verschillende workshops gegeven over juridische en andere onderwerpen die voor bestuursleden en/of managers van maatschappelijke organisaties interessant zijn. Na afloop kunnen de deelnemers met elkaar napraten tijdens een borrel. Voor nadere informatie over het programma en de sprekers verwijzen wij u naar de bijlage.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze Biermandag. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Locatie: Bierman Advocaten, Laan van Westroijen 4 in Tiel. Inschrijven kan via onderstaand aanmeldformulier. In verband met een beperkt aantal plaatsen ontvangen wij graag zo snel mogelijk uw inschrijving. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jenny Albers via telefoonnummer 0344-677 188 of per e-mail: lezingen@bierman.nl.

Wij hopen u tijdens de bijeenkomst van 22 maart 2016 te mogen begroeten.

Inschrijven

Svp als volgt invoeren: Dhr/Mevr Voorletter(s) Achternaam Functie

Maak hier uw keuze: